what is love ?

Ce este dragostea? Este una dintre cele mai dificile întrebări pentru omenire. Au trecut de secole, au relaţii de bloomed şi aşa de-a iubi. Dar nimeni nu poate da o bună definiţie a dragostei. Pentru unele Dragostea este prietenie stabilite pe foc pentru alţii Poate ca dragostea este de noroc. Trebuie sa te tot drumul pentru a găsi o. Nu contează cât ai defini-o sau simti, dragostea este adevărul veşnic în istoria omenirii.

Dragostea este pacient, dragostea este de tip. Ea nu are nici invidie, nici nu-l boasts sine şi niciodată nu este mândru. Ea se bucură de răul şi de peste este adevărul solicitant. Dragostea protejează; păstrează şi speranţe pentru aspect pozitiv de viaţă. Întotdeauna stai stabil în dragoste, nu se încadrează în aceasta. Este ca visul dvs. de problemă de afectiune vine adevărat. Dragostea poate apărea între două sau mai multe persoane fizice. Este obligaţiuni şi le conecteaza-le uniţi într-o legătură de încredere, intimitate şi de interdependenţă. Se îmbunătăţeşte confortul şi relaţia de suflet. Iubirea ar trebui să fie cu experienţă şi nu doar simţit. Adâncimea de dragoste nu pot fi măsurate. Uite-te la relaţia dintre o mamă şi un copil. Mama copilului iubeşte necondiţionat şi nu poate fi măsurată la toate. O altă dimensiune poate fi atins între orice relaţii cu magia de dragoste. Iubirea poate fi creat. Trebuie doar să se concentreze asupra Domnului, pe de altă persoană. Dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă, atunci puteţi, de asemenea, uşor de dragoste. Si tine minte toti avem unele aspect pozitiv în noi, indiferent cât de rău poate că faptele noastre. Şi Dumnezeu a spus ca toate Love

În funcţie de context, dragostea poate fi de diferite soiuri. Romantic dragoste este un adânc, intens şi etern. A partajat de pe un foarte intim si interpersonale şi de relaţii sexuale. Termenul de dragoste platonică, iubire familială şi religioase, indiferent de dragoste sunt, de asemenea, de o mare afectiune. Este mai mult din dorinţa, sentimentele şi de preferinţă. , În sensul de dragoste se va schimba cu fiecare relaţie diferite şi depinde mai mult pe conceptul de adâncime, versatilitatea, şi complexitate. Dar, ori de la însăşi existenţa de dragoste este pusă la îndoială. Unii spun că este fals şi de sens. Se spune că el nu există, pentru că acolo a fost de multe cazuri de ură şi de brutalitate în relaţii. Istoria noastră lume a asistat la multe astfel de evenimente. Nu a fost ură între fraţi, părinţi şi copii, sibling rivalitate şi soţi nu au reuşit reciproc. Prieteni au trădat reciproc;-a ucis fiul de parintii lui pentru tron, de conta este nesfârşită. Chiar şi moderne generaţie este, de asemenea, se confruntă cu astfel de dileme de zi cu zi. Dar dragostea nu este responsabil pentru asta. Este de noi, oamenii, care au uitat, în sensul de dragoste şi s-au angajat astfel de apatie macabru.

În trecut, studiul de filozofie şi de religie a făcut multe speculatii cu privire la fenomenul de dragoste. Dar dragostea a domnit întotdeauna, în muzică, poezie, picturi, sculptor si literatura. Psihologie, de asemenea, multe de făcut pentru a disecţie esenta de dragoste, la fel ca ceea ce biologie, antropologie şi neuroştiinţe-a făcut de asemenea, să-l.

Psihologie portrays dragoste cognitive ca un fenomen social, cu o cauza. Se spune că a trei componente în cartea de psihologie: intimitate, angajament, şi pasiune. De asemenea, într-un vechi proverb dragostea este definită ca o formă de toleranţă. Şi această opinie a fost acceptată şi susţinut de către ambele filosofi şi învăţaţi. Dragostea include, de asemenea, compatibilitatea. Dar este mai mult de o călătorie de necunoscut, atunci când conceptul de compatibilitate vine în imagine. Poate persoana pe care am văzut în faţa noastră, pot fi compatibile puţin decât persoana care este de mile departare. Am putea vorbi unul cu celălalt şi că vom înfăţişa se iubesc, dar, practic, noi nu ajung în orice relaţie. De asemenea, în compatibilitate, de cheie este de a gândi despre relatia pe termen lung, de succes, nu o scurtă călătorie. Avem nevoie de a înţelege reciproc şi trebuie întotdeauna să vă amintiţi că organismul nu este perfectă.

Fi împreună, vă împărtăşesc bucuria şi durere, înţeleg reciproc, spaţiu pentru a furniza reciproc, dar fi întotdeauna acolo pentru fiecare nevoie de altele. Şi iată că dragostea va înflori de a consolida relaţia dvs. cu dvs. chestiune de afectiune.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: