vantul iubirii

El este singurul drum ce poate sa imi umple golul imens din suflet. E ca si cum ai deschide usa si ai uita-o deschisa iar in urma ta vantul profiat de aceasta sansa si iti invadeaza locuinta cu acel parfum minunat si indinspensabil din viata ta. Mireasma pe care tu o asteptai de atat timp…acum e in casa ta. Si oricate ferestre ai deschide in incercarea de a intra alt vant aducant alt parfum e imposibil. Acel parfum ramane acolo intiparit in fiecare colt al casei tale ca o amprenta, un tatuaj. Devine parte din viata ta si te urmareste peste tot fara sa-ti dai seama ca desi iti face rau poate in acelasi timp sa iti schimbe radical viata poate in rau dar vei realiza mai tarziu ca ti-a schimbat-o in bine. Un vant unic ce te-a ales pe tine ca fiind purtatorul lui in lume. A ales ca tie sa-ti transforme lacrimile in zambete albastre, la fel ca cerul senin.

Nu ii te poti impotrivi, te va duce intru-un loc de unde poti privi minunea de a da viata unui miracol…vei privi stelele, cerul, marea si tot ce te inconjoara. Vei fi cuprins de vraja lui pentru totdeauna neputand scapa de imensitatea sentimentelor ce iti inunda viata datorita acestui vant. Simplu la prima vedere, dar cel mai important din viata unui om, din viata unei fiinte care respira aer.
Aceasta e clipa in care el te-a ales pe tine, doar pe tine sa fi purtatorul lui de minuni in lume, de clipe, de momente ce doar tu le poti transforma in amintiri spulberate in aer si trasformate in parfumul lui unic. Ti-a dat sansa de-al primi in viata ta, de-al respira, de-al simti si de a fi singura persoana ce il poate atinge.

Parfumul lui iti trezeste toate simturile ascunse de tine in adancul sufletului tau datorita faptului ca e dulce, suav, gingas si cu o aroma de mister pe care nu o intelegi si ii cauti raspunsul dar raspunsul e el insusi. Viata pe care o creeaza prin tine, puterea de a creea pe care ti-o ofera, dulceata priviri care e magica caci cu ea poti cuceri tot ce tu iti doresti. Iti da puterea de a construi cu mainile tale visuri, sperante, iluzi pentru ca apoi sa le ia cu el si sa le imprastie cu puterea lui prin toata lumea pentru a cuceri alte suflete triste.

Magia momentului este in tine, doar asteapta sa o eliberezi si sa o exploratezi pentru ai da un sens acestui moment. E momentul in care descoperi minunile acestei lumii pe care tu o crezi rea, distrusa dar e doar o masca, isi protejeaza farmecul pentru ca in momentul cand tu nu ii mai poti da un sens vieti tale, vantul sa te poarte in carapacele lui spre aceasta lume magica. Descoperirea ei iti deschide noi orizonturi iti da puterea sa opresti clepsidra pentru un moment si sa il mortalizezi ca fiind momentul ce iti schimba viata , ce iti ofera puterea de ai da vieti tale un nou sens mai puternic, mai frumos, mai real si mai magic.
Care te va purta in fiecare zi a existentei spre noi culmi magnifice ale acestei lumii unice deschise doar pentru tine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: