sfaturi in dragoste…sentimente fara rost..

Sunt momente in viata cand ajungem la un anumit punct in care nu stim sigur ce ar fi corect sa facem . Oricat de experimentati am fi , toti trecem prin astfel de momente , momente cand simtim nevoia sa vorbim cu cei mai buni prieteni in legatura cu indoielile din suflet . Daca esti o fire extrovertita nu e nici o problema , dar daca ti-e greu sa-ti impartasesti gandurile cu altii atunci ai nevoie de o mare tarie de caracter ( in incercarea de-a fi obiectiv ) ca sa nu faci gafe cu viata . Omul e o fiinta sociala , ne nastem si traim in societate . Pe langa multe alte aspecte , societatea are la baza comunicarea . Fara comunicare nici nu s-ar fi nascut societatea .

    Pagina nu are nici un scop ascuns in spatele randurilor . Nu este o afacere . In spatele ei se ascunde un singur om , adica eu , cel care a creat-o si care tot timpul va mai veni cu noi idei si articole . Din motive personale prefer sa raman in anonimat .

    La fel ca orice om am trecut si o sa mai trec si eu prin astfel de momente , cand iti doresti sa capeti cat mai multe informatii corecte in legatura cu dubiile tale O pagina care sper , nu sa modifice , ci doar sa dea inceputul unor noi concepte in viata multor tineri apropiati de varsta mea . Nu doresc sa impun nimanui nimic , idealul meu este globalizarea conceptului de autoeducare , iar autoeducarea pe langa multe alte lucruri presupune autoanaliza continua si obiectivitate.

    Am scris mult fara sa mai apuc sa recitesc totul . Mi-ar fi destul de greu sa corectez greselile gramaticale si de exprimare . Nu am nici chef sa bag pagina prin corectorul gramatical din word (versiunea rom) caci trebuie sa transform paginile din format html in word si totul trebuie iar rearanjat . Cine are de inteles ceva de pe urma acestei pagini va trece peste acest aspect .

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. caty
    mai 07, 2010 @ 20:43:43

    Esti soooper ai o inima mare!!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: