o incercare de-ami lua adio

Si ce ar mai fi de zis acum cand mainile se opun categoric sa mai scrie cuvinte ce-ti sunt adresate, cuvinte ce nu-si mai au rost in lumea ta. Azi te parasesc nu mai pot sa stau cu o persoana care nu ma iubeste, cu o persoana care nu ma cunoaste. Am pierdut atatea nopti, atatea zile, atatea lacrimii in vag. Dar ce mai conteaza daca mai pierd o noapte in plus. Ma las dusa pe ganduri de valurile marii ce par ca sufera cu mine. Si ma poarta spre aceea noapta in care doream doar un vis de-o noapte. In care cautam doar un moment de fericire.

E noaptea cand te-am intalni si credeam ca viata mea va fi frumoasa. Am crezut in zambetul tau, in ochii tai. Am crezut ca Dumnezeu a fost prea bun cu mine si mi-a daruit mai mult de un „vis de-o noapte”. Insa nu am stiut ca destinul era altul acela de a fi ranita, de a pastra in suflet o iubire care avea sa se iroseasca in vid. Poate am gresit dorind acel vis pentru ca asa cum zicea cineva o clipa nu o poti trai singur apai o viata. Dar a gresi e omeneste dar nu mai stiu ce inseamna a gresi sau unde am gresit eu…poate am gresit ca te-am iubit in felul meu. Imi las durerea sa-si spuna ultimul cuvant, imi las sufletul sa se destainuie.

De ce atatea cuvinte irosite, pentru cine?

Doar ca sa imi iau adio de la tine, doar ca sa iti daruiesc ultima farama de iubire ramasa si care ma chinuie tot mai mult. Doar ca sa imi eliberez sufletul de povara unei iubiri neimpartasite, a unei iubiri speciale? Sau pentru ca cuvintele sunt obisnuite sa isi gaseasca rostul pe o foaie de hartie? Nu stiu rostul acestor cuvinte, daca nu ma mai raneste amintirea ta, daca nu mai tin minte vocea ta, chipul tau…daca incep sa uit de existenta ta, de trecerea acelei pasari calatoare prin viata mea. Nu ma inteleg…de fapt nu ma mai cunosc.

Nu-mi inteleg acest mod de a-ti darui aceste cuvinte cand nu mai are rost…cand pur si simplu e prea tarziu pentru o reintoarcere a ta in viata mea. E pur si simplu o incercare de a-mi lua adio in speranta ca asa e mai bine, in speranta ca voi putea sa imi continui viata de unde a ramas.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: