In nestire…

 

As vrea sa scriu acum tot ce simt, dar sentimentele de iubire, ura, tristete, bucurie sau razbunare nu se pot scrie pe o coala de hartie. Ele se pot arata sau simti. Cu greu va reusi cineva sa le insire pe o foaie de caiet. In sufletul meu e o mare neliniste. Cateodata simt cum speranta este coplesita de diferite sentimente, cum in adancul inimii mele se mai inchide cate o camaruta pastrand in ea amaraciunea unei zile uitate.
Daca as putea sa-mi stapanesc furia pe care o am atunci cand inima imi este dezamagita…Nu pot intelege de ce odata cu trecerea anilor sentimentele sunt tot mai variate si mai intense.
Imi amintesc cand lacrimi fierbinti imi inundau obrajii si cand ploaia plangea odata cu mine. Simteam nevoia sa-mi descarc toata suferinta provocata de anumite persoane care nu-si dau seama ce dureri provoaca.
Cuvinte aruncate in vant ma chinuie si as vrea ca toate acestea sa se termine. Dar ce-ar fi o lume fara sentimente? O lume fara suflet, fara inima. Nu e persoana care sa nu sufere macar o data-n viata sau sa iubeasca, caci viata fara sentimente e o viata moarta. Viata e ca un joc pe care il castigi sau pierzi. Desi de multe ori am pierdut in adancul meu mai arde o flacara, caci speranta moare ultima.
Am o viata oarba
Traita in nestire
Am mainile legate
Traiesc o amintire.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: